Onderwijs-Herstart Faciliteert Loopbaantransformaties voor Onderwijspersoneel

Voor werknemers die hun pad in het onderwijs willen herzien, is er nu een gespecialiseerd steunpunt: Onderwijs-Herstart. Met een pragmatische en resultaatgerichte aanpak bieden wij begeleiding op maat voor zij die een nieuwe weg willen inslaan. Of dit nu binnen of buiten het onderwijs ligt, ons doel is om snel en effectief passend werk te vinden voor onze kandidaten.

Wat onderscheidt Onderwijs-Herstart? Allereerst begrijpen wij als geen ander het werkveld van onze kandidaten. Door deze diepgaande kennis zijn wij in staat om met precisie te adviseren en te begeleiden. Vaak ligt de meest logische volgende stap buiten het onderwijs, en hierbij kunnen wij van dienst zijn.

 

Als gespecialiseerd bureau voor outplacement, werken wij zowel in opdracht van onderwijsinstellingen als rechtstreeks met individuele kandidaten uit het onderwijs. Onze ruime ervaring en diepgaande kennis van de onderwijssector stellen ons in staat uitstekende resultaten te behalen. Ons voornaamste doel is het vinden van een nieuwe baan die past bij de ambities en capaciteiten van onze cliënten.

Onderwijs-Herstart is een gerenommeerd bureau op het gebied van outplacement, gecertificeerd door de brancheorganisatie Oval. Hierdoor zijn wij bevoegd om werknemers uit het primair onderwijs te begeleiden volgens de richtlijnen van het participatiefonds. Met vestigingen verspreid over het land, zijn wij altijd dichtbij om ondersteuning te bieden waar nodig.

Onze aanpak is altijd maatwerk. Wij geloven in heldere communicatie en transparante afspraken, zowel met onze opdrachtgevers als met onze kandidaten. In een vrijblijvend gesprek bespreken wij graag de wensen en doelen met betrekking tot het gewenste outplacementtraject.

Voor wie op zoek is naar re-integratie via een tweede spoor, bieden wij ook ondersteuning. Op onze speciale pagina voor re-integratie tweede spoor vindt u meer informatie over dit traject.

Kortom, als u een nieuwe start wilt maken in uw loopbaan binnen of buiten het onderwijs, staat Onderwijs-Herstart voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij uw volgende carrièrestap.